Annons:

Svenske mødefaciliteter byder danske virksomheder velkommen

Der er mange fordele ved at holde konference i Sverige, siger Michael Schüller – CEO for Svenska Möten.

Priserne i Sverige er de samme som i Danmark, men med den forskel, at omkostningerne er ca. 30 procent lavere end i Danmark, på grund af den svenske kronekurs. Derudover kan danske virksomheder også fratrække den svenske moms.

Dette betyder, at mange private rejsende er glade for at komme til svenske spa-hoteller på en afslappende weekendtur.

Men når det kommer til forretningsrejsemarkedet, er det ikke så indlysende at krydse broen. En hindring er måske, at det er forbundet med en omkostning at krydse broen, men det behøver ikke at blive et stort hul i mødebudgettet.

Øresundsbroens Sales Manager Jens Rogmark fortæller følgende:

– Med vores at BroPass Business-aftale er det meget billigere og lettere at tage turen over broen for at møde kunder, udvide markedet over sundet og afholde konferencer for teamet. Vi ser en stigende interesse for oplevelser og udflugter på den anden side af sundet, især blandt danskere, der får mere for deres kroner på den svenske side af broen.

Mange danskere er tiltrukket af attraktionerne fra Skåne Urberget Kullen, der markerer grænsen mellem Øresund og Kattegat.

Men der er andre steder med magisk karakter i regionen. Et eksempel er Hotel Mossbylund, der ligger på Skånes sydkyst.

– Danskerne er tæt på os både fysisk, men også i hjertet. Vi i Skåne er halvdanskere. Vores hotel med alle dets faciliteter er kun en time fra København, og priserne er 30 procent billigere end de danske, siger administrerende direktør Peter Svensson.

Mossbylund har eksisteret i 20 år og har 67 dobbeltværelser. I det store mødelokale er der plads til 120 personer, og i restauranten er der endnu flere stole: 210. Vores spa er meget værdsat hos både vores forretnings- og private kunder, afslutter Peter Svensson.

Nogle fakta om BroPass Business-aftale:

  • Mindst 50% rabat af normal​​prisen på hver tur.
  • Det årlige gebyr er allerede optjent efter den første t/r over broen.
  • Kør over sundet, når det passer dig bedst – med en bizz eller nummerplade vil der ikke være noget stop ved betalingsanlægget.

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.