Annons:

Stor hotelkæde: Vi skal have 20 hoteller i Danmark

Petter Stordalens hotelkæde Nordic Choice har store ambitioner i Danmark. ”Vi er på ingen måde tilfredse med vores nuværende situation i Danmark,” siger gruppens vicekoncernchef.

Nordic Choice Hotels har store vækstambitioner på det danske marked. De nuværende fire hoteller skal mangedobles over de kommende år.

Vicekoncernchef Bjørn Arild Wisth siger til Turisme24.dk:

”Vi har 18 hoteller i pipelinen på vej ind til Nordic Choice Hotels. Der er ingen danske hoteller på vores officielle pipeline-liste, men uofficielt er der nogen på vej, men kontrakterne er ikke underskrevet. I løbet af nogle år bør vi komme op på 20 hoteller i Danmark. Vi har ikke sat årstal på, men vi skal igen være en stor aktør i Danmark,”.

Udvidelsen skal ifølge Bjørn Arild Wisth ske ved at kæden kombinerer at drive hoteller, bruger franchise, bygger selv, ombygger for eksempel eksisterende kontorbygninger og så videre.

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.