Annons:

Singapore Airlines giver danske delikatesser luft under vingerne

Med konceptet ”Farm-to-plane” har Singapore Airlines (SIA) i mere end et årti forkælet passagerernes smagsløg med lokale råvarer og smagsoplevelser af højeste kvalitet. Nu lancerer flyselskabet to ikoniske danske delikatesseprodukter på flyet mellem København og Singapore – økologiske chokolader fra fynske Summerbird Organic og sprøde rugkiks fra Bornholm.

Det danske landkort vrimler med lokale perler, når det gælder specialiteter lavet på gode råvarer og godt håndværk. Kendskabet til de lokale producenter og unikke smagsoplevelser ønsker Singapore Airlines at støtte op om med konceptet “Farm to Plane”, hvor nøje udvalgte, lokalt fremstillede fødevarer tages med ombord. Isproducenten Skarø Is var den første danske leverandør på flyet fra København til Singapore og har været med på ruten siden 2011.

Hos Singapore Airlines glæder man sig over at byde velkommen til to nye lokale samarbejdspartnere, der begge er kendt for høj kvalitet og masser af god smag.

“Vores Farm-to-plane-koncept glæder ikke kun vores passagerer med autentiske, lokale smagsoplevelser, men støtter også lokale virksomheder i de markeder, vi opererer i. Vi er derfor glade for, at vi har fået Bornholmske Rugkiks og Summerbird Organic med på vores nordiske rute fra København og kan byde passagererne på nye smagsoplevelser i topklasse. Begge nye partnere står for fremragende smag og lever op til vores høje kvalitetsstandarder,” udtaler Jagdish Bhojwani, General Manager for Singapore Airlines i Norden.

Fra den 4. april kan begge delikatesse-nyheder nydes på SIA’s nye Premium Economy Class på flyvninger mellem København og Singapore. Det forventes, at andre varianter kan serveres på Business Class senere på året.

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.