Annons:

Scandic åbner nyt hotel i Tyskland

Scandic Frankfurt Hafenpark ligger tæt på floden Main og Den Europæiske Centralbank, har 505 værelser og eventfaciliteter til at rumme op til 570 personer.

Hotellet ligger i det nye Hafenpark-kvarter i byen, som er udviklet og designet af den Hamborg-baserede arkitekt Hadi Teherani. Scandic Frankfurt Hafenpark er præget af den nordiske stil, og har grønne områder, der gør hotellet til en forlængelse af den nærliggende park. Der er desuden fitnessfaciliteter, wellnessafdeling og restaurant med 320 siddepladser og åbent køkken.

– Byudviklingsprojektet Hafenpark Quartier har givet Frankfurt et levende og energisk område. Udover at styrke vores tilbud i byen, skaber det nye hotel en stor mulighed for, at Scandic kan fortsætte med at ekspandere i store tyske byer. Vi synes ikke, der er et bedre sted at realisere vores vision om et næste generations kursus- og konferencehotel, siger Michel Schutzbach, europæisk chef hos Scandic Hotels.

Scandic Frankfurt Hafenpark skiller sig ud med sine unikke eventkoncepter, og kan blandt andet prale af en 600 kvadratmeter stor balsal, med Tysklands største tagmonterede foldevægge. Lokalerne kan opdeles i tre lokaler, og er en del af den rummelige kursus- og konferenceafdeling, som har i alt 14 lokaler.

– Scandic Frankfurt Hafenpark er primært et mødested med hotelværelser. Målet er at give vores gæster så meget frihed som muligt til at planlægge deres arrangementer, og sikre at de realiserer både almindelige og usædvanlige ønsker. Sammen med mine skønne medarbejdere er jeg stolt over, at vi i dag slår dørene op for at skabe hoteloplevelser i verdensklasse, siger hoteldirektør Heiko Kain.

De 505 værelser på hotellet er designet efter Scandics eget koncept, Room Collection. Lokalerne er inspireret af en cirkulær tankegang, hvor dele af inventaret er miljøcertificeret eller produceret af genbrugsmateriale. Inventaret har en levetid på op til 15 år, og det meste kan genbruges eller genbruges ved renovering. Det er i tråd med Scandics vision om et cirkulært hotelværelse. Hotellet har 53 handicapvenlige værelser.

Som alle Scandic-hoteller er bæredygtighed en vigtig del af Scandic Frankfurt Hafenpark. Hotellets ambition er at opfylde de nye, skrappe krav fra Svanemærket, når certificeringen introduceres i Tyskland i 2023. Svanemærket stiller krav til miljømærkede produkter og kemikalier, fravær af engangsemballage, reduceret vandforbrug, miljømæssigt venlige madtilbud og arbejde med madspild. Ejendommen opnår desuden DGNB Gold-miljøcertificeringen.

Fra hotellet er der kort afstand til offentlig transport, og det er også muligt at leje cykler. Et andet grønt indslag på Scandic Frankfurt Hafenpark er bistaderne, der bliver placeret på taget. Jordfarver og naturlige materialer præger designet, og mosklædte vægge og hængende planter vil bidrage til den rolige, men energiske atmosfære.

Scandic Frankfurt Hafenpark er Scandics sjette hotel i Tyskland. Det nye hotel styrker hotelkædens tilstedeværelse på det tyske hotelmarked, og efter åbningen driver Scandic 2.150 værelser i landet.

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.