Annons:

Salget af rejseforsikringer er fordoblet. De unges lyst til at rejse er tilbage

Nye tal fra rejseforsikringsselskabet Europæiske ERV viser, at unge – I kølvandet på covid-pandemien - er blevet bedre til at forsikre sig.

Sidste år fordoblede Europæiske ERV salget af rejseforsikringer til unge rejsende mellem 18-35 år. I forhold til 2021 steg salget af rejseforsikringer med 91 % i aldersgruppen. I 2023 er salget allerede steget med 102 %*.

Interessen for eventyr, rygsæk, skiferie og weekendture er tilbage. Ifølge statistikker fra Københavns Lufthavn er otte ud af ti flyrejsende tilbage.

Spanien – den mest populære destination i 2022

Spanien var den mest populære destination i 2022, mens USA kom med i top 10 over de mest populære destinationer, hvor danskerne rejste hen. Dette resultat afspejles også af Europæiske ERV’s salg af rejseforsikringer til rejsende, som skulle til Spanien, USA, Frankrig og Italien.

Stor stigning i antallet af weekendrejser

Tal viser også, at flere unge har tænkt sig at tage på weekendture. Oftest sælges Europæiske ERV’s policer for en uges ture (35%) og over en måned (40%). Der har dog været en massiv efterspørgsel på forsikringer til 1-2 dages ture, hvor salget af policer steg langt over 300 % i 2022 i forhold til 2021.

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.