Annons:

Rekordtrafik efter navneændringen bragte hjemmesiderne i knæ

Efter at Nordic Choice Hotels skiftede navn til Strawberry og lancerede en række nye fordele og tilbud, blev hjemmesiderne overbelastet af tilstrømningen.

Med besøgstal langt over tredoblet tidligere topnoteringer og til tider 30 gange så høje som normalt, blev kapaciteten på strawberry.no/se/fi/dk simpelthen overbelastet efter navneskiftet fra Nordic Choice Hotels. Det betød, at mange ikke var i stand til at foretage reservationer, drage fordel af åbningskampagnerne eller blot få mere information om de nye fordele, der følger med Strawberry.

– Vi er aldrig stødt på noget lignende før. Selvom vi tog højde for, at trafikken ville stige kraftigt efter relanceringen, var dette simpelthen overvældende. Det er aldrig sjovt, at vores gæster og medlemmer ikke får gjort, hvad de vil, men det er glædeligt at se, hvor mange der er interesserede i det nye Strawberry. Vi lover, at kampagnerne fortsætter, så alle kan få mulighed for at gøre brug af dem, siger Torgeir Silseth, administrerende direktør i Strawberry.

Efter næsten 30 år som hotelvirksomhed ønsker Strawberry at hæve ambitionerne. Navneændringen markerer det første skridt i virksomhedens nye vision. Strawberry bliver bedst til oplevelser i Norden – gennem flere partnere, flere hoteller, flere restauranter og meget mere. Ved at udvide den eksisterende portefølje af produkter, services og oplevelser vil Strawberry gennem fordelsprogrammet give gæster og medlemmer adgang til et bredt udvalg af oplevelser og fordele på tværs af Norden.

Hjemmesiden kom på fode igen efter kort tid, og der arbejdes bag kulisserne på at stabilisere dem for øget trafik fremadrettet.

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.