Annons:

Rejsen afventes, mens krigen i Ukraine fortsætter

Krydstogt, flyselskab, rejseselskaber justerer ... igen Selvom rejsebranchen er hårdt ramt af pandemien, har den støt opnået fremgang i løbet af det seneste år. I dag er optimismen for 2022 stor. Krigen i Ukraine gør dog nogle i branchen nervøse for Europas genopretning af turismen.

I denne måned undersøgte MMGY Travel Intelligence hundredvis af amerikanske rejsende, der planlagde at besøge Europa, for at forstå, hvilken indflydelse krigen har på rejsendes følelser og adfærd. Ikke overraskende er der en tøven med hensyn til at eksekvere planer i denne nuværende tilstand af verdensanliggender.

Følgende er nøgleresultater fra undersøgelsen.

  • 62 procent af amerikanske rejsende nævnte bekymringer om, at krigen i Ukraine spredte sig til nærliggende lande, som en faktor, der påvirker planerne om at rejse til Europa, hvilket er dobbelt så mange (31 procent), der nævnte COVID-19 sundheds- og sikkerhedsproblemer som en faktor.
  • 47 procent af de rejsende ønsker at vente og se, hvordan situationen i Ukraine udvikler sig, før de planlægger at besøge Europa i år.
  • 50 procent af de adspurgte sagde, at de var bekymrede over mulige forsinkelser og aflysninger af fly, tog og krydstogter, samt potentialet for grænselukninger.
  • Af de adspurgte er de mest populære destinationer, de ønsker at besøge, Italien, efterfulgt af Frankrig, Storbritannien og Tyskland.

Ved det nylige rejsemesser og konferencer virkede få leverandører – uanset om det er hoteller, feriesteder, rejseselskaber, krydstogtsselskaber eller flyselskaber – bekymrede for, at krigen i Ukraine i sin nuværende tilstand ville påvirke reservationer i sted og tempo i rejseplanlægningen af amerikanske rejsende.

Europa har allerede været ude af billedet i et stykke tid, og pandemisk frygt har holdt reservationer på et minimum undtagen for forretningsrejsende og dem, der har venner og familie på kontinentet.

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.