Annons:

Øget interesse fra hele Sverige for at blive et udvalgt mødested hos Svenska Möten

I takt med øget interesse fra mødefaciliteter over hele Sverige har Svenska Möten i årets første kvartal klassificeret og udpeget flere nye konferencefaciliteter som udvalgte mødesteder.

Swedish Meetings klassificering er en vigtig del af deres arbejde med at sikre den højest mulige standard af konferencefaciliteter, som gør det muligt for virksomheder og organisationer at vælge blandt de bedste mødesteder til deres behov.

– Denne udvidelse af udvalgte mødesteder afspejler Svenska Mötens fortsatte engagement i at klassificere og fremhæve de bedste konferencefaciliteter i Sverige. Hvert nyklassificeret og udvalgt mødested har vist sig at opfylde vores strenge krav til kvalitet og service. Og for Svenska Mötens kunder betyder det, at de får et endnu større udvalg af udvalgte mødesteder at vælge imellem, siger Michael Schüller, administrerende direktør i Svenska Möten.

 

 

Linda

– Det er inspirerende at se så mange faciliteter stræbe efter og opnå vores klassificering. Det bekræfter deres engagement i kvalitet og innovation i mødebranchen. Vi er glade for at byde velkommen til disse nye konferencefaciliteter og ser frem til, at de tilbyder uforglemmelige møder til alle, der vælger at holde deres møder der, siger Linda Ahnell, ansvarlig for Swedish Meetings’ klassifikation.

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.