Annons:

Nye sommerruter fra SAS

For at imødekomme den stigende efterspørgsel på rejser tilføjer SAS yderligere 10 ruter og flere afgange denne sommer og efterår.

Fra juni genoptager SAS også trafikken til Tokyo.

Sommeren er lige om hjørnet, og SAS fortsætter med at skalere op ved at tilbyde kunderne yderligere 10 europæiske ruter samt flere afgange til populære middelhavsdestinationer som Alicante, Malaga, Mallorca, Split og Sicilien. Disse destinationer kommer ud over 20 nye, tidligere annoncerede ruter.

SAS forbereder sig fortsat på en travl sommer til Italien med op til syv daglige flyvninger fra Skandinavien til Milano og flere flyvninger fra København til Firenze og Napoli. SAS tilføjer flere indenrigsflyvninger fra Oslo til Bergen, Stavanger, Trondheim og Ålesund, samt flere flyvninger fra København til Ålesund. Der tilbydes også flere sæder og fly mellem Stockholm og Helsinki.

– Det er en stor glæde for os at byde passagererne velkommen tilbage og se, at rejselysten konstant er stigende. SAS udvider kapaciteten denne sommer ved at tilføje flere ruter og flere flyrejser til populære destinationer. Vi er også glade for at vende tilbage til smukke Tokyo med tre ugentlige flyvninger i juni, og at lancere vores nye ruter til Newark, siger Director of Operations Erik Westman, EVP Network and Revenue Management.

SAS øger sin investering i USA og starter flyvninger fra Gøteborg og Aalborg til Newark, New York med en Airbus A321LR.

Fra juni genoptager SAS trafikken til Haneda i Tokyo tre gange om ugen. Inden dette vil SAS også have flere fly til Tokyo i april for at imødekomme den store efterspørgsel i påsketiden. Ruten vil blive betjent af Airbus A350-fly.

Til foråret tilføjer SAS en ny afgang til Shanghai, som giver tre afgange om ugen.

SAS’ flåde består af nogle af de mest miljøvenlige fly på markedet, med væsentligt lavere emissioner og mindre støj end tidligere generationer af fly – som demonstreret af Airbus A350 og A321LR på langdistanceruter, og Airbus A320neo på kort- trækruter, hvor emissionerne er reduceret med mellem 15 % og 30 %.

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.