Annons:

Nye Marriot hoteller klar i København til efteråret

Midt i november forventes to nye Marriott-hoteller i København klar.

Danmark får sidst på efteråret yderligere to Marriott-hoteller, endda i samme bygning og med to af Marriott-koncernens 31 varemærker: Fairfield by Marriott og Residence Inn by Marriott.

Bag bygningen i Københavns Nordhavn står ATP Ejendomme, mens de to Marriott-hoteller skal drives af den danske hoteloperatør Core Hospitality, der ejes af grundlæggeren af Zleep Hotels, Peter Haaber, og hans familie, skriver Turisme24.dk.

De to kommende hoteller i Københavns Nordhavn bliver begge firestjernede: Fairfield by Marriott-hotellet får 222 værelser og suiter, mens Residence Inn by Marriott i samme bygning rummer 89 hotellejligheder til gæster på længere ophold.

Kristian Haaber, brand manager hos Core Hospitality, siger til Turisme24.dk: ”Vi forventer nu, at Marriott-hotellerne er klar i midten af november. Vi forventer også, at via Marriott-brandet kommer vi primært til at tiltrække internationale gæster til de to hoteller,” siger han.

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.