Annons:

Ny tysk hotelkæde starter dansk indtog

Tønder Kommune har netop indgået en aftale med en stor, tysk hotelgruppe om at bygge et nyt badehotel på Rømø. Det er selskabets første skud i en dansk satsning, der skal opføre hoteller for flere milliarder.

I 20 år har Heimathafen Hotels drevet en kæde af hoteller ved Nord- og Østersøen i Tyskland. Nu træder hotelkoncernen for første gang over den danske grænse. Det sker med opførelsen af et helårsbadehotel på vadehavsøen Rømø, skriver Børsen.

Tønder Kommune har netop underskrevet en aftale, der giver Heimathafen Hotels byggeretten til et stort areal i turistbyen Lakolk.

Projektet har været knap tre år undervejs, og det skal huse et badehotel på 12.200 kvm med 100 værelser og 55 lejligheder, spafaciliteter og gastronomi. Et byggeri med en ventet projektsum på mellem 300 og 400 mio. kr.

Heimathafen Hotels danske ambitioner stopper ikke på Rømø. Over de kommende ti år forventer direktør Jens Sroka at opføre tre til fem projekter yderligere i samme størrelsesorden som badehotellet på Rømø. Dermed ser den tyske hoteludvikler ind i at opføre danske badehoteller for op mod 2 mia. kr.

/Børsen/

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.