Annons:

Ny byoase åbner på toppen af København

Det 5-stjernede hotel NH Collection Copenhagen åbner tagterrasse på toppen af sin ikoniske bygning på Christianshavn.

Til sommer får turister og københavnere et nyt samlingspunkt, når NH Collection Copenhagen indvier sin nye tagterrasse med en unik udsigt over byens tage fra baren på toppen af hotelbygningen i Strandgade. Siden åbningen i september 2021 har hotellet oplevet stor interesse og succes, og derfor er tagterrassen et vigtigt
skridt for hotelkædens strategi for udvidelse i København og Norden. Hotelkoncernen Minor Hotels ser et stort potentiale i Københavns fremadstormende hotelmarked, og her er den nye tagterrasse et eksempel på de oplevelser, man kan forvente på NH Collection Copenhagen.
“Vi ser positivt på fremtiden for NH Collection Copenhagen og generelt på det danske hotelmarked. Vi har oplevet stor interesse siden åbningen, og den nye tagterrasse er endnu et bevis på vores mission om at tilbyde de bedste hotelfaciliteter i København. Dette symbol på toppen af byen er samtidig også et signal fra Minor Hotels om, at de tror på det danske marked samt ønsker at ekspandere,” forklarer Anders Duelund, General Manager for NH Collection Copenhagen.

Rooftop for alle
Tagterrassen udfærdiges i samarbejde med ATP Ejendomme og Arkitema og forventes færdig i løbet af sommeren 2023.
Hotellet ligger på første parket i Københavns havn, og den nye tagterrasse med overdækket bar vil vende ud mod vandet, indre by og solnedgangen. Udover et udeområde med lækre loungemøbler omgivet af blomster og planter, kan gæsterne også nyde et godt glas vin, cocktails og lette anretninger med Københavns bedste udsigt. Resten af tagarealet består af planter til gavn for byens biodiversitet. “Vi glæder os til at byde både hotelgæster og lokale velkommen til byens nye 600 m2 rooftop bar og lounge. Det har længe været en drøm at kunne udnytte arealet på toppen af hotellet og skabe en oase midt i byen. Et sted, hvor både udsigten og cocktails kan måle sig med de største og bedste rooftops i verden,” fortsætter Anders Duelund.
Tagterrassen forventes at stå færdig til august 2023.

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.