Annons:

Norwegian rykker ind i Aarhus Airport med tre nye ruter

Næste år åbner Norwegian tre nye ruter fra Aarhus til de spanske solfavoritter Alicante, Malaga og Mallorca.

Et af danskernes foretrukne lavprisflyselskaber, Norwegian, starter tre nye sydeuropæiske ruter op fra Aarhus Airport til foråret. Alicante kommer på afgangstavlen som en splinterny destination, ligesom klassikerne Malaga og Palma de Mallorca også er i flyselskabets sommerprogram. Det er første gang nogensinde, at Norwegian starter ruter op i Aarhus Airport.

Vi er meget glade for, at vi nu åbner vores allerførste ruter fra Aarhus Airport, og dermed kan byde en masse nye passagerer fra Aarhus og omegn velkommen ombord denne sommer. Aarhus Airport har opnået en imponerende vækst de seneste år, og vi ved, at de her tre sommerdestinationer er blandt favoritterne – så vi er sikre på, at de bliver godt taget imod”, siger Magnus Thome Maursund, Chief Commercial Officer i Norwegian.

”Vi er meget begejstrede for, at Norwegian har valgt at prioritere Aarhus-regionen i deres sommerprogram. Spanien er danskernes foretrukne rejseland, og særligt Alicante har stået højt på vores ønskeliste længe. Der er rigtig mange østjyder, som nærmest benytter Alicante som deres andet hjem, og dem kan vi nu imødekomme med en direkte rute. Det samme tætte bånd er der imellem østjyderne og Malaga, mens Mallorca er et af tidens hotteste feriesteder”, siger Lotta Sandsgaard, som er administrerende direktør i Aarhus Airport, og fortsætter:

”Norwegian har solide relationer til rejseoperatører, og Aarhus Airport vurderer, at de nye ruter vil blive rigtigt godt modtaget af branchen, som et stærkt supplement til vores allerede eksisterende ruter til Malaga og Palma de Mallorca. Vi ser en voksende efterspørgsel, og det er godt set af Norwegian at lægge ud med de tre destinationer og netop nu træde ind i lufthavnens vækstrejse”.

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.