Annons:

Norwegian Cruise Line kårer den bedste ret ombord

I ’The Great Cruise Cookoff’, det nyeste afsnit af dokumentarserien ’Embark with NCL’, dyster tre prisvindende mesterkokke om at tilberede den mest raffinerede og velsmagende trerettersmenu. Vinderretten skal serveres for tusindvis af gæster på rederiets nyeste cruiseskib, Norwegian Prima.

Gode madoplevelser er for mange en vigtig del af ferien. Ny krydstogtsdokumentar giver nu et eksklusivt indblik i de kulinariske oplevelser, der venter ombord på NCL’s nyeste cruiseskib, Norwegian Prima.

Tre mesterkokke får nemlig sved på panden, når de på 60 minutter skal diske op med tre velsmagende, æstetiske og overdådige retter. Udover æren, er præmien, at vinderretten serveres for tusindvis af cruise gæster fra hele verden.

”Vi har tradition for at levere nogle af de allerbedste retter til søs. Faktisk investerer vi massivt i vores madog drikkevareudbud for at sikre den bedst mulige oplevelse. Så hvad er bedre end en venskabelig konkurrence mellem vores dygtige kokke for at sætte gang i kreativiteten. ’The Great Cruise Cookoff’ inviterer seerne med ind i køkkenet – og med ved bordet – for at overvære alt det, der normalt foregår behind-the-scenes. Jeg kan ikke vente med at lade vores gæster se, dufte og smage på vinderretten,”

siger Harry Sommer, President og Chief Executive Officer hos Norwegian Cruise Line, der selv er en del af dommerpanelet.

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.