Annons:

Norwegian åbner direkte rute fra Aalborg til Tenerife

Fra den 31. oktober flyver Norwegian direkte fra Aalborg Lufthavn til den vulkanske ferieø, Tenerife. Dermed styrkes vinterprogrammet fra Aalborg yderligere – og denne gang med en direkte rute til de populære kanariske øer. Det skriver lufthavnen i en pressemeddelelse

Den nye direkte rute til Tenerife med Norwegian flyves en gang om ugen på tirsdage indtil afslutningen af vintersæsonen i marts 2024.

– Med endnu en ny Norwegian-rute fra Aalborg Lufthavn får vores kunder direkte adgang til det solrige Tenerife i de kolde og våde danske vintermåneder. Tenerife er en af vores allermest populære destinationer i netværket, så vi er glade for også at kunne tilbyde vores nordjyske kunder at rejse direkte til den spanske varme med Norwegian, siger Magnus Thome Maursund, kommerciel direktør i Norwegian.

Flere vinternyheder fra Aalborg Lufthavn

Tilbage i februar offentliggjorde Bravo Tours charternyheden La Palma, og med Norwegians nye rute til Tenerife går vi derfor en endnu stærkere vintersæson i møde.

– Vi er glade for nyheden og samarbejdet med Norwegian, som i år også har resulteret i sommernyhederne Barcelona og Alicante og nu vinternyheden Tenerife. Der er endnu større potentiale i charter- og ruteudbuddet fra Aalborg i vinterhalvåret, hvorfor vi fortsat arbejder med at tiltrække nye destinationer til vores rejselystne gæster, siger lufthavnsdirektør Niels Hemmingsen.

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.