Annons:

Mystisk russer sneg sig på et fly i København og endte i Los Angeles. Nu trækkes topminister ind i prekær sag: »Danmark skal ikke være en bananstat«

Mandag falder der dom i sagen om den mystiske russer, der rejste fra København til Los Angeles uden billet. Men sagen er langtfra slut, lyder det fra flere politikere, der nu vil have justitsministeren til at forholde sig til, hvad der præcist skete en novemberdag sidste år.

En højst besynderlig sag om en mystisk russers rejse fra København til USA får nu flere partier til at kræve svar fra justitsminister Peter Hummelgaard (S).

I værste fald kan sagen have skadet Danmarks forhold til USA, hedder det.

Både De Konservative og Liberal Alliance vil gerne have uddybet, hvordan det kunne lade sig gøre for den 46-årige russer Sergej Ochigava at gå gennem flere kontrolsteder i Københavns Lufthavn uden hverken pas eller boardingkort for til sidst at ende på et fly til Los Angeles. Det skriver Berlingske

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.