Annons:

Marriott finder direktør for danmarks første Moxy-hotel

Core Hospitality har annonceret, at Camilla Jerre bliver direktør for Marriotts nye hotelmærke Moxy Copenhagen.

Svenske Camilla Jerre skal lede Marriotts nye hotel i Sydhavnen med 30 års erfaring inde for restaurationsbranchen. Hun har blandt andet været receptionschef på Quality Hotel View i Malmø og på AC Hotel Bella Sky.

– Når man har været på et hotel med 812 værelser og været del af check ind og ud af 500 værelser dagligt, så forstår man de tekniske aspekter, det kræver at drive hotel. Men jeg brænder mest for den personlige interaktion med gæster, og jeg vil foregå som et godt eksempel med mit team, siger Camilla Jerre i pressemeddelelsen fra Core Hospitality.

Core Hospotality er et datterselskaber til hotelkæden Zleep Hotels. Camilla Jerre skal være ansvarlig for åbningen af Moxy Copenhagen, som er Marriotts nye hotelkoncept. Per Denker Sørensen, som er driftsdirektør i Core Hospitality, har i pressemeddelelsen fortalt, hvorfor man har valgt Camilla Jerre:

– Vi ser en person med store ambitioner – en rigtig hotelnørd på den fede måde – som ikke havde mulighed for at videreudvikle sin karriere hos hendes tidligere arbejdsgiver. Vi ser et stort potential i Camilla, fordi hun så tydeligt brænder for gæsterelationer og coaching, samtidig med at hun forstår vigtigheden af konceptstandarder og resultater, siger Per Denker Sørensen.

Moxy-hotellet vil have et anderledes og skævt fokus for de unge hjerter med en budgetvenlig pris, som efter sigende ikke vil gå på kompromis med stil og kvalitet. Hotellet åbner til marts 2019

Kommentarer är stängda.

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.