Annons:

Manchester indfører besøgsskat på overnatningsreservationer

Hoteller og servicerede lejligheder i Manchester har indført et gebyr på £1 pr. nat på alle overnatningsreservationer som en del af et initiativ for at "levere bedre besøgendes oplevelser og få flere besøgende til byen".

Manchester bliver den første by i Storbritannien til at opkræve et overnatningsgebyr, som er en del af det nye Manchester Accommodation Business Improvement District (BID) initiativ.

City Visitor Charge vil blive opkrævet fra 73 hoteller og servicerede lejligheder, der er beliggende i Manchester Accommodation BID-zonen og gælder for alle reservationer fra 1. april 2023. Den natlige afgift på £1 pr. værelse eller enhed lægges til den endelige overnatningsregning.

Initiativet forventes at indbringe £3 millioner om året, som vil blive brugt til marketingkampagner designet til at øge antallet af overnatninger, samt hjælpe med at sikre flere store arrangementer og konferencer. Det har også til formål at “forbedre gæstfrihed og gaderenlighed”.

Andre europæiske byer, såsom Venedig, Barcelona og Rom, har indført lignende gebyrer for overnatninger, mens Edinburgh også har overvejet at indføre en turistskat.

 

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.