Annons:

Kina letter nogle rejsebegrænsninger

Kina, hvor de fleste mener, at coronavirus begyndte i Wuhan-provinsen og udløste en global pandemi, der har krævet millioner af liv, har været blandt de mest restriktive lande i verden, når det gjaldt rejser.

Efter næsten tre år letter Kina nu nogle af disse begrænsninger.

Ifølge en artikel i Euronews er Kina begyndt at lette nogle af sine stive protokoller, der praktisk talt har isoleret landet. Flypassagerer, der ankommer til Kina, skal kunne fremvise en negativ PCR-test inden for 48 timer inden de ankommer. Kina havde tidligere krævet to negative tests af besøgende.

Det er et lille skridt, men et bemærkelsesværdigt. Kina er ikke kun et af de mest populære lande for turister, men denne beslutning om at begynde at lette begrænsninger bør også være en letelse for forretningsrejser. Kina er et af ​​de sidste, hvis ikke det sidste, land, der åbnes økonomisk i kølvandet på pandemien.

Besøgende der ankommer fra udlandet bliver stadig nødt til at være i karantæne ved ankomsten til Kina, selvom denne begrænsning er blevet reduceret. I stedet for at skulle være i karantæne i 10 dage, bliver besøgende nu nødt til at være i karantæne i otte dage.

Kina afskaffer også sin ‘Circuit Breaker’ -politik, hvor alle internationale flyvninger til Kina kunne have været forbudt i en periode, hvis landet bemærkede en stigning i positive tilfælde.

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.