Annons:

Icelandairs passagertrafik steg med 13 % i november

I november 2023 havde Icelandair en stigning på 13 % i transporterede passagerer sammenlignet med samme periode sidste år og nåede i alt 282.000 passagerer. Den mest markante vækst, på 37%, blev noteret på det nordatlantiske marked via Island. I løbet af året har selskabet transporteret i alt fire millioner passagerer, hvilket er en stigning på 17 % i forhold til året før.

Specifikt i november var passagerfordelingen 36 % indgående til Island, 16 % udgående fra Island, 40 % med forbindelse via Island og 8 % rejste inden for Island. Flyselskabet opnåede en kabinefaktor på 75,4 %, hvilket viste en forbedring på 1,9 procentpoint med en præstation til tiden på 84,5 %.

Bogi Nils Bogason, Icelandairs administrerende direktør, anerkendte den fortsatte stigning i passagertallet og forbedrede kabinefaktorer på trods af en kapacitetsforøgelse på 12 %. Han nævnte og den midlertidige nedgang i reservationsmønsteret på grund af mediedækning af seismisk aktivitet på Reykjanes-halvøen. Selvom der fremadrettet, forventes en vis indvirkning på bookinger og indtægter i de kommende måneder, udtrykte CEO’en tillid til, at de langsigtede bookingtendenser vender tilbage til tidligere styrker.

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.