Annons:

Hotelkonge mister 150 millioner i Danmark

Den norske milliarder Petter Stordalen, der har investeret i mange danske hoteller, lider af et stort tab på 150 millioner kroner på sine danske hoteller.

Petter Stordalen har investeret i hoteller i hovedstaden som Clarion ved Københavns Lufthavn, Comfort Hotel og Hotel Skt. Petri. Men hans investeringer i de danske hoteller har givet et underskud på 150 millioner kroner de seneste fire år. Det skriver Børsen.

Ifølge Børsen har Comfort Hotel haft et underskud på 72. mio. kr, og Skt. Petri lider af en nedgang på 52 mio. kr. Clarion havde i 2017 et underskud på 27 mio. kr.

Direktør Allan Agerholm fra BC Hospitality Group, der driver Bella Centeret, fortæller til Børsen, at det kan skyldes hans dyre investeringer i hotellerne:

– Det ser ud som om, at Petter Stordalen har lidt sværere ved at trække en toplinje ud af et highend-hotel, end f.eks. Hilton og Marriott har. Desuden har han efter mine oplysninger købt dyrt. Hvis han vil blive ved med det, så fred være med det – men sidste gang stoppede han, da han havde tabt 1 mia. kr., lyder vurderingen fra Allan Agerholm.

Allan Agerholm hentyder til Petter Stordalens tidligere forsøg i 2011, hvor han endte med at trække sig ud af hotelbrancen i København efter et tab på 1 mia. kr.

Normanden, der ejer Nordens største hotelkoncern Nordic Choice Hotels, har før udtalt, at det ikke er noget større problem, hvis man har et underskud i startfasen.

Kommentarer är stängda.

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.