Annons:

Hotelbranchen er endnu engang på vej fremad

Efter en kraftig opbremsning de seneste år, oplevede hotelbranchen i 2022 igen fremgang og øget interesse fra investorer.

Selvom starten af 2022 bar præg af corona-restriktioner, bød 2022 atter på fremgang i erhvervsturismen, primært for konference- og mødefaciliteter. Særligt hotellerne i provinsbyerne oplevede fremgang. Det vurderer Colliers.

Den positive udvikling forventes at fortsætte i år, bl.a. fordi udenlandske turister er vendt tilbage. Det har ført til rekordmange overnatninger på de danske hoteller. I december 2022 var der hele 1,7 millioner overnatninger på hoteller, feriecentre, campingpladser og vandrerhjem i Danmark – det højeste antal nogensinde. Her stod hotellerne for 70 pct. af overnatningerne.

Samtidig har hotelbranchen har aldrig oplevet så høje belægningsprocenter som vi ser i øjeblikket. Derfor står flere udenlandske investorer også klar til at investere, hvis der opstår mulighed for at gøre en god handel i Danmark, lyder det fra erhvervsejendomskæden Colliers.

/HORESTA/

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.