Annons:

Her er de lufthavne med flest forsinkelser i 2022

Halvdelen af ​​alle flyvninger i Europa blev forsinket i sommeren 2022, og næsten 2.000 blev aflyst hver dag sidste år, ifølge en ny rapport. Her er de lufthavne, der havde flest forsinkelser i 2022, oplyser Expressen.

Eurocontrol har rangeret de største 20 europæiske lufthavne efter deres ankomst- og afgangspunktlighed. Værst på listen var Lissabon Lufthavn i Lissabon, hvor lidt over halvdelen (54 procent) af flyvningerne afgik til tiden sidste år, lige foran Frankfurt, hvor knap 56 procent afgik til tiden.

På tredjepladsen blandt lufthavne med de mest forsinkede afgange i 2022 lå Paris-Charles de Gaulle, som blev ramt af strejker sidste sommer, og hvor 56,8 procent af flyvningerne var til tiden. Londons to store lufthavne Gatwick og Heathrow kom på henholdsvis fjerde og femteplads med 57,5 ​​og 60,8 procent af flyafgange til tiden, lige foran Amsterdam Schiphol med en afgangspunktlighed på 61 procent.

Bedst af lufthavnene på listen var Gardermoen i Oslo, hvor 76,2 procent af flyene afgik til tiden. På andenpladsen kom Adolfo Suárez Madrid-Barajas i Madrid med 75,6 procent afgange til tiden, foran Vienna International Airport i Wien på tredjepladsen, Athen International Airport i Athen på fjerdepladsen, Istanbul Lufthavn på femtepladsen og Kastrup i København på sjettepladsen – alle med en afrejsepunktlighed på over 72 procent.

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.