Annons:

Forudbestilling af møder på Travel News Market er nu åben

Den 9. januar på Scandic Spectrum i København afholder vi for første gang vores B2B-messe for fuld kapacitet med mere end 60 udstillere fra hele verden.

Nu kan du forudbestille møder med de leverandører, du gerne vil møde.

Det bliver et “table-top” arrangement med borde, når købere og sælgere mødes og derfor ingen stande. Der er ingen krav om, at du tilbringer hele dagen på messen. Vi byder naturligvis også velkommen til købere og rejsebureauer fra det sydlige Sverige.

Din plads inkluderer et delegeret-badge med frokost, adgang til forud planlagte aftaler og en online kalender.

Tilmeld dig som køber her.

I samarbejde med DBTA, starter dagen med et særligt seminar, der sætter fokus på rejsesikkerhed og de nye krav og forventninger fra fremtidens rejsende.

Emilie J.K. Toppenberg COO hos hos Guardian-srm giver en opdatering på den nuværende risikosituation i forbindelse med internationale rejser. Hun kommer også med gode råd til, hvordan den rejsende bedst kan forberede sig til rejsen, via f.eks. Travel Safety kurser og e-learning programmer.

Stig Thorup Commercial Director hos Amadeus præsenterer de fem nyeste rejsetendenser, som Amadeus har afdækket gennem en spørgeundersøgelse hos mere 2.500 rejsende og rejsebureauer globalt. Stig vil bl.a. tale om det nye begreb ”Business Luxe Lite”

Seminaret er på ca. en times varighed og starter kl. 9:00, med servering af morgenkaffe fra kl. 8:30.

 

 

 

 

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.