Annons:

FORRETNINGSREJSEINDUSTRIEN STÅR OVERFOR NYE UDFORDRINGER EFTER COVID-19 PANDEMIEN.

Mens de globale forretningsrejser fortsat er i vækst, med virksomheder, der tillader indenlandske og internationale rejser, og leverandører ser øgede bookinger, står forretningsrejsesegmentet stadig over for adskillige udfordringer – og ikke kun COVID-19.

Ifølge Global Business Travel Associations juni 2022 Business Travel Recovery Poll, har aktuelle begivenheder og økonomiske bekymringer en betydelig indvirkning på rejseprogrammer, mens mange virksomheder genovervejer deres politikker for medarbejdere, der ikke er helt klar til at rejse.

For rejsekøbere omfatter de vigtigste problemer, der påvirker deres programmer regeringspolitikker/restriktioner (43 %), efterfulgt af COVID-infektionsrater (38 %) og personalemangel (33 %) samt flaskehalse i forsyningskæden (30 %), inflation (28 %) og oliepriser (27 %).

Tilsvarende nævner leverandørerne personalemangel (51 %), inflation (37 %), regeringsrestriktioner (36 %) og COVID-infektionsrater og -varianter (36 %) som toppen af de udfordringer, de står over for. Derudover er leverandører bekymrede over oliepriserne (33 %), økonomiens styrke/risikoen for recession (33 %) og øgede lønkrav (31 %).

Men udsigterne er ikke dystre: Mere end fire ud af fem rejseleverandører (88%) rapporterer at de føler sig mere optimistiske sammenlignet med for en måned siden. Få (4%) siger, at de føler sig mere pessimistiske med hensyn til vejen til bedring.

Bookinger fortsætter også med at stige, og de fleste leverandører og TMC’er (84%) rapporterer, at deres bookinger er steget i forhold til den foregående måned.

Ni ud af 10 (88 %) af GBTA-købere og indkøbsmedlemmer føler, at deres medarbejdere er “villige” eller “meget villige” til at rejse for erhvervslivet i det nuværende miljø, mens nogle få udvalgte (3 %) enten er usikre eller ikke føler sig deres medarbejdere er i øjeblikket villige til at rejse på forretningsrejse (1 %).

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.