Annons:

Thai Airways sagsøger passagerer – ‘spredte falske opfattelser’ på sociale medier

Dårlig sigtbarhed tvang flyet fra Thailand til at lande i Sydney i stedet for Melbourne. En passager ombord var utilfreds og klagede til Thai Airways i et Facebook-opslag, oplyser Expressen. Nu bliver passageren sagsøgt af flyselskabet.

Tåge tvang Thai Airways Airbus A350 til at skifte rute undervejs fra Bangkok til Melbourne. Ifølge siden Simple Flying kunne piloten kun se 200 meter foran flyet og dermed blev det vurderet for farligt at lande.

Halvanden time efter den planlagte ankomst til Melbourne landede flyet i stedet i Sydney, hvor det blev, indtil forholdene blev bedre. Til sidst, mere end fire timer forsinket, ankom passagererne til Melbourne.

Den ændrede rute behagede ikke alle. En passager gav udtryk for sin utilfredshed i et opslag på Facebook og klagede over pilotens dømmekraft: Vejret var godt, og besætningen burde have stået bedre op mod flyvelederne, sagde passageren og spekulerede i, at det kunne have været et spørgsmål om manglende brændstof.

 

Nu sagsøger Thai Airways passageren for injurier. Besætningen fulgte alle instruktioner og regler, hedder det i en erklæring: “Thai Airways’ svar og juridiske skridt mod passageren afspejler vores forpligtelse til at opretholde en høj sikkerhedsstandard og samtidig beskytte vores omdømme mod skadelige og forkerte opfattelser fra offentligheden.”

Passageren modtog også en tale fra en berømt pilot og blogger ved navn kaptajn Faisal, som påpeger, at flyselskabernes vejrtjenester er helt anderledes end mobiltelefonens vejrapps. Passageren har angiveligt slettet sit opslag og vil gerne undskylde over for hele besætningen.

Thailand har strenge love om ærekrænkelse, og en domfældelse kan føre til fængselsstraffe.

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.