Annons:

Podcast-interview: Derfor laver Singapore Airlines et rekordoverskud

Travel News har lavet et podcastinterview med Singapore Airlines Nordic Manager Muhammad Raimi. Han har base i København, hvor SIA flyver fra Kastrup til Asien fem dage om ugen.

Singapore Airlines beholdt så mange af sine medarbejdere som muligt under pandemien, hvilket betyd, at da restriktionerne blev ophævet, kunne de starte operationer. De samarbejder med sine konkurrenter i Sydøstasien, herunder Thai Air, men en konsolidering af selskaberne er udelukket.

Muhammad Raimi fremhæver samarbejdet med SAS som meget værdifuldt for selskabets lange rute til Singapore. SIA konkurrerer ikke primært på pris. Den nordiske chef fremhæver virksomhedens nyrenoverede førsteklasses kabine. Men hævder, at alle tre klasser om bord er afgørende for selskabets positive økonomiske udvikling. SIA har lige nu knap 200 fly, men har ordrer på yderligere 100 fly fra både Airbus og Boeing.

 

 

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.