Annons:

Nye billige billettyper er landet i Midtjyllands Lufthavn

Midtjyllands Lufthavn udvider nu målgruppen til både de unge og de ældre samt alle dem midtimellem, der blot ønsker en hurtig tur til hovedstaden til en attraktiv pris. Det skriver de i en pressemeddelelse.

AIS Airlines har nu fløjet ruten fra Karup til København nogle måneder, og der har som forventet været god opbakning til de tidlige morgenflyvninger særligt fra erhvervskunder. Nu skal kundegruppen udvides, og derfor vil der på nogle afgange udbydes billigere billetter målrettet studerende, pensionister samt private kunder, der ønsker en nem og hurtig tur til hovedstaden.

– Med billigere billetter på nogle afgange, vil det betyde, at private kunder også kan være med, siger Ulrik Wilbek, borgmester i Viborg Kommune og formand for Midtjylland Lufthavn.

De nye billetter kommer til at koste 500-600 kroner. Der bliver ikke mange billetter, men det er et skridt på vejen. – Det er klart, at behovet for at flyve bliver mindre, jo dyrere billetterne bliver. Det er en god aftale, vi har fået lavet, mener Ulrik Wilbek, der glæder sig over de nye billettyper, der vil give bedre belægning og nye kundegrupper.

Det hollandske selskab AIS Airlines ser også et stort perspektiv i det nye tiltag, og understreger at det hele tiden har været hensigten at skabe en prisstruktur, der tilgodeser flere kundegrupper.

– Da vi startede med at flyve fra Karup, lovede vi at gøre det endnu mere attraktivt at flyve med os for passagererne, lige så snart det var muligt.  Vi er meget optaget af at levere endnu bedre service sammen med Midtjyllands Lufthavn og gøre vores flyvninger med AIS Airlines tilgængelige og overkommelige for alle, udtaler Nicole Scheffer, Chief Commercial Officer fra AIS Airlines

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.