Annons:

Eurowings fordobler servicen til Berlin, den tyske hovedstads lufthavn

Eurowings udvider signifikant sin tilstedeværelse i Berlin Brandenburg Airport (BER) og udvider antallet af direkte destinationer.

Med starten af sommerflyveplanen fra slutningen af marts 2023 vil de rejsende være i stand til at vælge mellem næsten 30 destinationer med Eurowings fra hovedstadens lufthavn – dobbelt så mange som før. De nye destinationer, der allerede er besluttet, inkluderer Malaga, Alicante, Antalya, Larnaca og Rhodos. Ud over udvidelsen styrker Eurowings sine ruter til Nordeuropa. Lufthansa datterselskabet forbinder den tyske hovedstad med København, Göteborg og Helsinki fra marts 2023. Som en del af denne vækst øger Eurowings sin base i basen i Hovedstaden og vil have seks fly stationeret i Berlin i fremtiden. Et fjerde fly forstærker allerede Eurowings vækstst i i hovedstadens lufthavn i den nuværende 2022/23 vinterplan.

Med denne betydelige udvidelse af sit program reagerer Lufthansa Group Airline også på tilbagetrækning af internationale konkurrenter, der er trukket ud af det tyske marked i kølvandet på pandemien. For måneder siden havde Eurowings allerede understreget vigtigheden af hovedstaden og annonceret sin intention om at styrke sin position i Berlin.

Som Tysklands største ferieflyselskab med mere end 4.000 ansatte har Eurowings de mest populære feriedestinationer: Mallorca, De Kanariske Øer, Grækenland, Kroatien og Egypten i sit program. Inden for Tyskland er flyselskabet markedsleder i Dusseldorf, Hamburg, Köln/Bonn og Stuttgart. I overensstemmelse hermed har Berlin højfrekvente forbindelser til Köln, Dusseldorf og Stuttgart via Eurowings. Eurowings Berlin program suppleres med flyvninger i det voksende segment af besøgende familie fra hjemlande, som for eksempel til Beirut/Libanon.

 

 

 

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.