Annons:

Enterprise ekspanderer til Færøerne for at understøtte den voksende turisme

Enterprise Holdings, verdens største biludlejnings- og mobilitetsudbyder, er med Enterprise Rent-A-Car, National Car Rental og Alamo Rent A Car-mærker nu massivt til stede på Færøerne med åbningen af en ny afdeling i Vágar Lufthavn.

Lanceringen i Vagar Lufthavn er resultatet af et joint venture mellem Enterprise Holdings, Shared Mobility A/S, der allerede operere i Danmark, Norge og Sverige og den færøske Volkswagen-forhandler Bilasølan.

Enterprise opererer i mere end 45 lande i EMEA-regionen og i mere end 90 lande verden over, ofte gennem partnerskaber med lokale udbydere, der har et stærkt ry for fremragende kundeservice. Aftalen vil gøre det muligt for det nye foretagende at trække på Enterprise Holdings’ globale ekspertise, ressourcer og teknologier for at udvide sin rækkevidde på hele Færøerne og vokse sin udlejningsbilforretning.

Peter Smith, Vice President for Global Franchising hos Enterprise Holdings, siger:

 “Vores ekspansion til Færøerne er endnu en milepæl i vores mål om at bringe mobilitetsløsninger til vores kunder overalt, hvor de bor, arbejder og rejser.

”Færøerne er et lille samfund med smukke landskaber, der hvert år tiltrækker tusindvis af turister, og antallet af udenlandske besøgende stiger i takt med folk genoptager rejser.

“En bil er ofte den nemmeste måde at komme rundt i de fjerntliggende områder for at opleve den enestående naturskønhed. De fleste af øerne er forbundet med veje, broer og undersøiske tunneler, så vi tilbyder en række forskellige køretøjer til rejsende, der leder efter frihed og fleksibilitet til at udforske Færøerne – og nu kan de gøre det med globale mærker, de kender og stoler på.

Nikolaj Lagoni, administrerende direktør, Shared Mobility A/S, udtaler: “Vi er glade for at gå sammen med Bilasølan og udvide vores partnerskab med Enterprise til officielt at lancere på Færøerne. Når vi tager dette næste skridt i opbygningen af ​​Enterprise, National og Alamo-forretningen i Skandinavien, bringer vi en kombineret ekspertise og fokus på kundepleje med os, der er konsekvent, uanset hvor vores kunder rejser med os.”

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.