Annons:

Efter halvandet års gennemgribende renovering er Radisson Blu Scandinavia klar til at åbne hoteldørene

Efter en gennemgribende renovering, der har stået på i halvandet år, står hotellet nu klar med 544 nyrenoverede værelser og en opgraderet lobby.

Det ikoniske Radisson Blu Scandinavia Copenhagen har fået et gedigent ansigtsløft. 544 værelser er blevet renoveret. Det samme er hotellets lobby.

Hotellets vægge kan fortælle mange historier – både fra fortiden, nutiden og fremtiden. En af historierne er, at Radisson Blu Scandinavia var og er et af byens ikoniske vartegn. Og at det også vil være det i fremtiden.

Københavns højeste hotel med den unikke udsigt ud over det meste af byen er klar til at byde både internationale gæster og lokale indenfor med flere restauranter og en lounge, som både figurativt og i fysisk forstand åbner hotellet op for dets omverden.

Steen Gartmann, hoteldirektør på Radisson Blu Scandinavia Copenhagen, forklarer:
”Radisson Blu Scandinavia er mere end Københavns førende forretningshotel. Det er et sted, hvor mennesker og idéer mødes. Vi er et dynamisk knudepunkt, der samler lokale, forretningsrejsende og ferierejsende. Her handler det ikke kun om at forbinde mennesker. Vi inspirerer dem, vækker nye idéer til live og får ting til at ske.”

Derfor er har der i renoveringen bl.a. også været fokus på at repræsentere essensen af skandinavisk design i alt fra den overdådige lobby til de imponerende eventlokaler, hvor der er tilført et strejf af moderne elegance.

”Det handler om mere end design. Det handler om at føle sig tilpas og inspireret. Vores indbydende rum danner rammen om sociale begivenheder og store fejringer med udsøgt mad og en betagende udsigt,” forsætter Steen Gartmann.

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.