Annons:

Direkte fly til Barcelona og Alicante fra Aalborg

I sommeren 2023 kan de rejsende se frem til, at Norwegian åbner en ny direkte rute fra Aalborg til Barcelona, et glædeligt gensyn med Alicante-ruten og tre ekstra ugentlige afgange til Malaga – ligeledes med Norwegian.

Der er udsigt til, at Spanien bliver et endnu større trækplaster end tidligere, når vi snakker sommeren 2023. Norwegian vil hele ti gange ugentligt sætte kursen direkte til de spanske kyster og indbyde til fantastiske ferierejser til de velkendte Mallorca og Malaga samt nyhederne Alicante og Barcelona.

Norwegian kommer med nogle fantastiske nyheder til sommerprogrammet, og vi står nu med et rigtig skarpt program til Spanien, som vi ved vil blive taget godt imod af de jyske rejsende. De 5 ugentlige afgange til Malaga og den direkte Alicante-rute har længe været et ønske at få tilbage fra Aalborg. Der er mange danskere, der har ferielejligheder i disse områder, så efter denne nyhed, tænker jeg humøret lige stiger et par grader på en ellers kold novemberdag, siger lufthavnsdirektør Niels Hemmingsen og fortsætter, den direkte rute til Barcelona er en stor nyhed og godt set af Norwegian, der nu får en fantastisk og populær rute på hånden med et kæmpe potentiale.

De velkendte rødnæsede fly er blevet fast inventar ude foran terminalen i Aalborg, og i perioder vil op mod 60 Norwegian-fly om ugen lette fra Aalborg Lufthavn, når de nye populære spanske destinationer åbner til sommer sammen med Norwegians op til 9 daglige afgange til og fra København.

Dette skriver Aalborg Lufthavn i en pressemeddelelse

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.