Annons:

Danskernes favoritrejsemål denne sommer: Booking.com afslører de mest populære rejsemål i Danmark og udlandet

Efter en lang vinter ser mange danskere frem til at komme afsted på sommerferie. Nu hvor mange rejserestriktioner er blevet lettet, kan vi se at ferier i Europa og ”staycations” fortsat er populære blandt danske rejsende denne sommer.

Når danske rejsende søger til udlandet, er det vores naboland, Tysklands hovedstad, Berlin, der topper listen over de mest bookede rejsemål i udlandet denne sommer. Efter to år med pandemi og rejserestriktioner har mange danskere savnet at besøge denne hippe, kunstneriske og festlige metropol perfekt til både afslapning, kultur og fester. Udover Berlin finder vi også Hamborg og München på toplisten, hvilket gør Tyskland til det mest populære land blandt danskerne til udlandsferier denne sommer. Andre europæiske hovedstæder og velbesøgte storbyer som London, Paris og Barcelona optræder også på listen.

Top-10 mest bookede udenlandske destinationer af danskerne denne sommer:

 1. Berlin
 2. London
 3. Paris
 4. Hamborg
 5. Rom
 6. Barcelona
 7. Prag
 8. Amsterdam
 9. Lissabon
 10. München

Danmark er generelt det mest bookede land af danskerne, men i forhold til udlandet, kan vi se at en rejse til Tyskland er populært bland danskere. Også klassiske sydeuropæiske sommerferielande med adgang til det vidunderlige og eftertragtede Middelhav er denne sommer til at finde på danskernes top-5-liste. USA er det eneste land uden for Europa, der optræder på listen, hvilket indikerer, at mange danskere har til hensigt at få det bedste ud af mulighedernes land denne sommer, som i en længere periode har været lukket for turisme under pandemien.

Top-5 mest bookede lande af danskere denne sommer:

 1. Tyskland
 2. Italien
 3. Frankrig
 4. Spanien
 5. USA

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne
Nyt om navne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.