Annons:

AMEX GBT vælger CHOOOSE til at registrere de rejsendes “Foodprint”

Det globale TMC vil integrere emissionsberegninger i booking- og rapporteringsværktøjer

American Express Global Business Travel (Amex GBT) har indgået en aftale med klimateknologivirksomheden Chooose til at hjælpe med at spore rejsendes CO2-fodaftryk.

Det betyder, at Chooose vil integrere sine CO2-emissionsberegninger på tværs af Amex GBTs rejsebookings- og rapporteringsværktøjer.

Mark McSpadden, Amex GBTs produktstrategi og vicepræsident for brugeroplevelse, udtaler: “Fly er den største enkeltstående bidragyder til emissioner fra forretningsrejser, så vores første prioritet er at hjælpe vores kunder med at holde trit med udviklende standarder for beregning af emissioner fra luftfart.

“Vi integrerer løsninger, der giver kunderne flere valgmuligheder, forbedrer vores værktøjer med mere granulære CO2-beregninger og giver os mulighed for at levere robuste, ensartede CO2-data på tværs af vores udvalg af booking-, sporings- og rapporteringsværktøjer.

“Dette hjælper med at uddanne rejsende og skabe reelle fremskridt inden for bæredygtige rejser.”

Travel Managers vil være i stand til at vælge en foretrukken beregningsmetode og anvende denne præference på tværs af online booking, mobilapp og rejseplanløsninger.

De kan også foretage emissionsberegninger for rejser, der er booket siden 2019 til sporing, analyse og styring af CO2-fodaftryk.

Emissionsdata for yderligere rejsesegmenter som tog, bil og hotel følger.

Amex GBT-kunder vil have muligheder for at kompensere for deres emissioner fra forretningsrejser via en række klimaløsninger, såsom Co2-kompensering og -indsatser og nye dekarboniseringsløsninger.

Andreas Slettvoll, CEO og grundlægger af Chooose, udtaler: “Sammen tager vi en end-til-end tilgang med et dybt fokus på at levere beregningsmetoder i overensstemmelse med den nyeste branchestandard og problemfri adgang til både umiddelbart tilgængelige og grænseoverskridende klimaløsninger .”

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.