Annons:

Alkoholforbud og høje bøder skal stoppe “turisme af lav kvalitet” på Mallorca

Nu indfører myndighederne på Ibiza og Mallorca et totalforbud mod salg af alkohol om aftenen, rapporterer Daily Mail.

– Vi synes kun, det er positivt, siger Vings kommunikationschef Claes Pellvik til Svenske Expressen.

Ifølge Ving er nærbutikker, tankstationer og lignende butikker ramt af forbuddet. Det er i et forsøg på at bekæmpe såkaldt “lavkvalitetsturisme”, at regeringen for den spanske øgruppe på De Baleariske Øer handler.

Dekretet, som træder i kraft om et par måneder og vil være gyldigt til mindst december 2027, forbyder fuldstændigt salg af alkohol mellem 21.30 og 8.00 i Llucmajor, Palma og Calvia på Mallorca og Sant Antoni på Ibiza.

Myndighederne har også indført et forbud mod at såkaldte “partybåde” sejler tættere på end én sømil fra nogen af ​​disse destinationer. Bådene er også forbudt at tage om bord og efterlade passagerer på disse steder.

Palmas borgmester Jaime Martinez siger, at man med forbuddene ønsker at “korrigere uciviliserede holdninger” både blandt turister og blandt lokalbefolkningen. Han hævder også, at den nuværende regulering er for “lemfældig”, skriver Daily Mail.

Ifølge Martinez kan lovovertrædere, afhængigt af grovheden af ​​lovovertrædelsen, få en bøde på op til 3.000 euro.

De nye regler omfatter også et forbud mod festdrikning på offentlige steder og også at gå rundt nøgen og “halvnøgen”, skriver avisen.

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.