Annons:

Air India genåbner rute mellem København og Delhi

Efter næsten tre års Corona nedlukning, vil der fra marts 2023, igen være direkte fly tre gange om ugen fra København til verdens mest folkerige land.

Når Air Indias Boeing 787-8 Dreamliner fra Delhi Lander i Københavns Lufthavn den 1. marts 2023, kl. 17:50, markerer det genstarten af en vellykket direkte rute og en styrkelse af handel og turisme mellem Danmark og Indien.

Som medlem af Star Alliance vil Air India have mulighed for at bruge det store Star Alliance Transfer Network i København og sende indiske rejsende fra Delhi videre til Europa via Københavns lufthavn.

Allerede i 2019 var der 89.000 rejsende og 8 ud af 10 solgte sæder. Ruten blev sat i bero i marts 2020, da pandemien ramte. Efter en pause på næsten tre år er Air India klar til at genstarte den.

Air India vil flyve fra København til Delhi onsdag, fredag og søndag kl. 19:45 med ankomst kl. 07:40. Fra Delhi er der en afgang kl. 13:30 og ankomst til CPH kl. 17:45.
Ruten bliver fløjet med en 256-sæde Boeing 787-8 Dreamliner, inklusive 18 business class-sæder
På grund af det lukkede luftrum over Rusland og Ukraine er flyvetiden 8-9 timer.

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.