Annons:

Åbner Skandinaviens første genbrugsbutik i Oslo Lufthavn

Avinor og vintagesuccesen Eftir er gået sammen om at åbne deres første genbrugsbutik i en Skandinavisk lufthavn.

Vintagebutikken Eftir har etableret sig i Oslo lufthavn med en pop-up butik i den internationale terminal. Efter er en konceptbutik fyldt med vintage og second hand fra aktører inden for tøj, mode og indretning. Konceptet har haft stor succes i centrum af Oslo, og som den første lufthavn i Skandinavien får Oslo Lufthavn sin egen vintagebutik i terminalen.

– Second hand og vintage er både en trend i tiden, og et vigtigt bidrag til miljøet. Ikke mindst har Eftir et sortiment, som vi tror vil appellere til mange norske og internationale rejsende. Dette er en af ​​de mest spændende tilføjelser i Oslo Lufthavn i år, og vi har stor tiltro til konceptet, siger Glenn Marius Sørgård, Commercial Manager i Oslo Lufthavn.

Chanel tasker og herreskjorter
Pop-up butikken blev lanceret den 17. april og ligger i den internationale terminal ved D-gatene lige ved siden af ​​BIT. Eftir skal koncentrere sig om vintage tekstiler og tilbehør, både til kvinder og mænd.

– Hos Eftir i Oslo lufthavn finder du et nøje kurateret udvalg af vintage- og genbrugsting til både mænd, kvinder og unisex indenfor store anerkendte modehuse, siger Cecilie Ova Nielsen i Efter.

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.