Annons:

Uregelmæssigheder og strejker får flere forretningsrejsende til at køre i stedet for at flyve

Forretningsrejsevaner, som har været i forandring siden begyndelsen af 2020, ændrer sig igen.

Da mange landes lufthavne og flyselskaber har personalemangel og aflysninger, vælger frustrerede forretningsfolk at køre i stedet for at flyve på forretningsrejser.

Møde- og konferencearrangører siger, at de ændrer programmer for at tage højde for flyforsinkelser, for eksempel ved at sætte hovedtalere senere på konferenceprogrammet i stedet for en åbningstale.

89% af de forretningsrejsende rapporterede for nylig, at de har haft vanskeligheder med at bestille transport og hotel til forretningsrejser, ifølge en undersøgelse i april blandt 1.000 amerikanske forretningsrejsende fra SAP Concur. De rejsende rapporterede, at de havde aflyst eller omlagt møder og brugt yderligere uplanlagte dage på at rejse.

Roadtrips er en måde, virksomheder og forretningsrejsende ændrer sig for at reducere risikoen for forstyrrelser. Chefer godkender også dyrere nonstop-ruter og opfordrer medarbejderne til at tage tidligt om morgenen eller til at rejse dagen før vigtige møder for at undgå at gå glip af dem, siger Travel Managers og rejsende.

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.