Annons:

NCL sætter nye standarder for spa- og fitness oplevelser: Nyt krydstogtskib får verdens første kulsauna til søs

Norwegian Cruise Line (NCL) sætter helt nye standarder for spa og velvære til søs, når de lancerer Prima Class skibene, Norwegian Prima og Norwegian Viva. Verdens første kulsauna til søs er en af mange eksklusive og afkoblende faciliteter, der skal give gæsterne en pause fra hverdagen. Spa og fitness-området er bygget med en 270 graders havudsigt over skibets front.

Et krydstogt er for mange lig med afslapning og wellness. Mandara Spa- og fitnessområde på de nye Prima Class-skibe vil tilbyde gæstefavoritter samt helt nye spakoncepter. Termiske oplevelser, hot stone loungers og et indendørs vandfald i to etager er blot nogle af de spaoplevelser, du kan forkæle dig selv med på Norwegian Prima og Norwegian Viva. Det er det prisvindende arkitektfirma Rockwell Group, der står bag det sofistikerede og fuldendte design.

”Lanceringen af vores nye Prima-klasse har handlet om at tage gæsteoplevelsen til næste niveau – fra mad og drikke til underholdning, fritidsaktiviteter og nu også inden for spa og fitness”, siger Harry Sommer, President og Chief Executive Officer for Norwegian Cruise Line. ”Vores nyeste wellness-oplevelser er designet til at skærpe gæsternes sanser ved at kombinere design og arkitektur i verdensklasse med unikke oplevelser, der virkelig kan få gæsterne til at slappe af.”

Krydstogtbranchens første kulsauna

Udover verdens første treetagers racerbane og fritfalds-rutsjebane til søs, er den nye kulsauna den seneste tilføjelse til listen over unikke oplevelser på NCL’s nye krydstogtskibe. Kulsaunaen, der stammer fra japansk og koreansk wellness, bruger et strålevarmesystem med et ydre lag af kul, så temperaturen opnår 30-50°C. Gæsterne kan læne sig tilbage og slappe af, mens saunaen hjælper med at øge blodcirkulationen og stofskiftet samtidig med, at giftstoffer fjernes fra kroppen. Saunaen behandler også effektivt muskelstivhed og spændinger, herunder lindring af rygsmerter, hovedpine og gigt, ved at fremme aflastningen af bindevæv og muskler.

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne
Nyt om navne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.