Annonce:

Annonce:

Danskerne finder de gamle ferievaner frem igen

Sommerhusferien bliver i stigende omfang afbestilt til fordel for en ferierejse sydpå. Alligevel er sommerhusudlejerne optimistiske; Sommerhusene bliver nemlig omgående genudlejet til især tyske turister.

Danskerne vælger i stigende omfang igen en sommerferie under sydlige himmelstrøg, og afbestiller de danske feriehuse, som blev booket i vinter og det tidlige forår. Men i stedet for at ærgre sig, er feriehusudlejerne optimister. Indtil nu viser det sig nemlig, at de afbestilte feriehusuger går som varmt brød til udenlandske turister, som nu igen kan rejse til Danmark.

Carlos Villaro Lassen, som er direktør i Feriehusudlejernes Brancheforening, bekræfter tendensen. Til B.T siger Lassen: ”Vi kan se, der er flere danskere, der afbestiller den planlagte sommerhusferie, fordi de har booket rejse sydover. Men vi kan også se, at husene, der kommer på markedet, går som varmt brød”.

Ifølge direktøren er det dog stadig en udfordring, at der skal bruges en negativ test for at besøge f.eks. badeland og restauranter i Danmark. ”Det er med til at holde gæsterne væk fra disse steder, hvilket giver en dårligere ferieoplevelse, og rammer de danske feriecentre, attraktioner og restauranter økonomisk hårdt. Med de fortsat faldende smittetal bør det omgående hæves, så det ikke ødelægger den vigtige højsæson i juli og august”, siger Carlos Villaro Lassen.

KOMMENTARER

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.