Zleep Hotels udvider med hotel i Schweiz

Nyt lufthavnshotel nær Zürich Lufthavn  skal stå klar i 2023. Projektet bliver til i samarbejde med den tyske medejer, Deutsche Hospitality.

Zleep Hotels løfter nu, i samarbejde med kædens tyske medejer Deutsche Hospitality, sløret for et nyt hotelprojekt. Hotellet får adresse i Schweiz nær Zürich Lufthavn i et nyt bykvarter og forventes at stå klar til åbning i 2023.

Hotellet får navnet Zleep Hotel Zurich Kloten og vil bestå af 90 værelser med reception og bar- og loungeområde. Zleep Hotels får i det nye bykvarter selskab af restauranter, butikker og private lejligheder.

”Selvom vores branche i øjeblikket står i en vanskelig situation, har vi tro på fremtiden – det skal vi have – og derfor glæder det mig, at Deutsche Hospitality har fået igangsat et yderst spændende hotelprojekt i Schweiz”, fortæller Peter Haaber, stifter og CEO i Zleep Hotels, i en pressemeddelelse.

Zleep Hotel Zurich Kloten skal drives af Säntis Home AG, der således bliver franchisetager i kæden.

”Det er fantastisk, at vi nu kan præsentere Zleep på det schweiziske marked”, fortæller Thomas Willms, CEO i Deutsche Hospitality og fortsætter: ”Da vi stræber efter at udvide Zleeps potentiale i Schweiz over de kommende år, er Säntis AG vores ideelle, strategiske franchisepartner”.

Zleep Hotels har tidligere annonceret flere hotelprojekter i samarbejde med Deutsche Hospitality i bl.a. Tyskland, Spanien og Tjekkiet.

KOMMENTARER

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA