Annons:

Thailand genåbner for fuldt vaccinerede

Thailands regering har i dag bekræftet, at den vil ophæve kravet om karantæne for vaccinerede rejsende fra 10 nationer fra 1. november. Rejsende fra blandt andet Kina, Tyskland, Singapore, Storbritannien og USA vil blive fritaget for karantænekrav. Flere lande vil senere blive tilføjet til listen inden den 1. december.

Kravene til flyrejsende bliver lettet samtidig med at ​​indkøbscentre i nogle af Thailands mest berørte områder kan genåbne. Desuden vil Thailand inden den 1. december også overveje at tillade servering af alkohol på restauranter.

Thailand ivrig efter at genstarte turismen efter mere end halvandet års strenge restriktioner som følge af Covid-19 pandemien. Turisme er særdeles vigtig for Thailand og stod før pandemien for cirka 20% af Thailands jobs og BNP.

Er opmærksom på risiciene

Thailand forstår, at der en risiko forbundet med genåbningen. Skulle nye virusvarianter dukke op i de kommende måneder, er landets regering klar til at reagere med det samme.

”Jeg ved, at denne beslutning medfører en vis risiko. Det er næsten sikkert, at vi vil se en midlertidig stigning i alvorlige sager, når vi lemper på disse restriktioner, ” udtaler Thailands premierminister, Prayuth Chan-ocha. ”Vi bliver nødt til at følge situationen meget omhyggeligt og se hvordan vi kan inddæmme virussen, for jeg tror ikke, at de mange millioner mennesker, der er afhængige af indtægterne fra rejse- og underholdningssektoren, har råd til endnu en mistet ferie sæson. ”

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.