Annons:

Stigningen i de europæiske flypriser begynder at ‘udjævne’ sig.

Stigningen i flypriser i Europa kan være på vej til at blive "normaliseret" efter stærke stigninger i løbet af sommeren, ifølge de seneste data fra benchmarking-specialist firmaet Skytra.

Flypriserne for europæiske afgange er steget i det meste af 2022, da forretnings- og fritidsrejser er vendt stærkt tilbage efter at de fleste COVID-19 rejsebegrænsninger er blevet ophævet.

Elise Weber, medstifter og administrerende direktør for Skytra, udtaler: ”Efter de stigninger i priser på flyrejser, som vi har set i løbet af de sidste par måneder, antyder vores seneste data, at priserne nu begynder at “flade” ud.

”Efter støt stigning hele året ser det ud til, at europæiske flybilletpriser endelig er udjævnet i juli. Vores data indikerer, at den gennemsnitlige ugentlige pris på økonomiklasse-billetter for europæiske-flyvninger gradvist begyndte at falde lidt mod slutningen af ​​juli. ”

Skytra, der er ejet af ​​flyproducenten Airbus, tilføjede, at flypriserne i Nordamerika forbliver høje for indenlandske flyrejser, selvom de er “faldet lidt tilbage” fra 2022’s rekord i juni.

Tidligere denne måned forudsagde CWT, at flypriserne ville fortsætte med at stige ind i 2023 sammen med andre rejseomkostninger. CWT forudsiger en stigning på 8,5 procent i de gennemsnitlige flypriser næste år på toppen af ​​en stigning på 48,5 procent i 2022.

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.