Annons:

Ny toglinje mellem Miami og Orlando indvies

Fra fredag ​​kan rejsende i Florida tage højhastighedstoget Brightline mellem Orlando lufthavn og Miami længere mod syd. Af: Linda Iliste

På fredag ​​bliver en ny toglinje indviet, den første, mellem Orlando International Airport og South Florida. Stop inkluderer West Palm Beach, Boca Raton, Fort Lauderdale, Aventura og Miami.

Siden 2018 har Brightline intercity-linjen – til dato det eneste moderne, miljøvenlige højhastighedstog i USA – forbundet Miami og West Palm Beach.

– Ved at indvie Orlando er vores centrale forretningsidé på vej. Vi er blevet mødt med en utrolig entusiasme fra både forretningsverdenen og turistindustrien, som er meget interesserede i at rejse mellem det centrale og sydlige Florida, siger Brightline Vice President Patrick Goddard i en pressemeddelelse.

Florida, med Miami i spidsen, har længe været et af danskernes foretrukne rejsemål. Linjen, der tager 3,5 time mellem de to slutdestinationer, letter nu rejser mellem de to knudepunkter.

Ombord er der to klasser at vælge imellem. Smart er en variant af business class, der tilbyder gratis Wi-Fi og mulighed for at købe mad og drikkevarer. Premium beskrives som en førsteklasses oplevelse med ekstra faciliteter, herunder loungeadgang, prioriteret boarding, indtjekket bagage og gratis drinks og snacks under rejsen. Billetter er allerede sat til salg.

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.