Annons:

Britisk restaurantkrise værre end under Pandemien

Antallet af lukninger steg med 60 procent og 1.567 virksomheder i perioden 2021-22. I den pandemiske periode 2020-21 blev 984 lukket, ifølge en rapport fra rådgivningsselskabet Mazars.

– Antallet af virksomheder i insolvens øges nu meget hurtigere end under Covid årene. Det er en giftig blanding af øgede omkostninger, stigende finansieringsomkostninger og svag efterspørgsel. De fleste restauranter har aldrig set denne kombination af negative faktorer før, siger Rebecca Dacre, partner hos Mazars til The Guardian.

Industriens lobbygrupper UK Hospitality och British Beer and Pub Association har sagt, at mere end en tredjedel af branchen kan være væk i begyndelsen af ​​2023 og appellerer til støtte.

Inflationen får alle priser til at stige for restauranterne, og at gæsterne har mindre penge til at bruge på caféer og pubber.

På samme tid har mange af branchens virksomheder vanskeligheder med at få fat i personalet. Med Brexit kan borgere fra andre EU-lande ikke komme til Storbritannien og arbejde i servicesektoren.

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.