Annons:

Apollo relancerer krydstogter i Rødehavet med MSC Cruises

Apollo udvider udvalget af rejser til Det Røde Hav og genoptager i den forbindelse krydstogter fra Hurghada til en række unikke attraktioner på UNESCO’s verdensarvsliste i Egypten, Jordan og Saudi-Arabien.

Rejsearrangøren relancerer krydstogter i Det Røde Hav i samarbejde med MSC Cruises. Genoptagelsen af samarbejdet gør det nemt for rejselystne danskere at opleve historiske destinationer og seværdigheder i både Egypten, Jordan og Saudi-Arabien denne vinter.

”Vi er virkelig glade for igen at kunne tilbyde vores rejsende krydstogter i Det Røde Hav. Det er uden tvivl den ultimative ferieoplevelse for alle, der gerne vil helt tæt på nogle af verdens historiske og ikoniske vidundere og byer – og som samtidigt gerne vil kunne nyde det gode liv ombord på et fantastisk krydstogtskib,” fortæller Glenn Bisgaard, salgsdirektør hos Apollo.

Kombiner et krydstogt med en badeferie
Krydstogtet i Det Røde Hav foregår med MSC Orchestra, som er kendt for det elegante interiør, førsteklasses madoplevelser, varieret underholdning og rekreative områder af høj kvalitet. Her er rig mulighed for at nyde solen på det rummelige dæk, forkæle sig selv med en velfortjent pause i den luksuriøse spa eller skrue op for pulsen på skibets egen løbebane. Om aftenen venter et hav af forskellige underholdnings- og aktivitetsmuligheder. Og madører kan nyde en spændende kulinarisk rejse, hvor smagsløgene kan opleve alt lige fra smagen af Shanghai til smagen af Italien.

”Vores samarbejde med Apollo strækker sig mere end 15 år tilbage. Og vi kan ikke tænke os en bedre partner til relanceringen af Rødehavet end dem. Krydstogter er den mest unikke rejseform, der findes i dag, fordi ingen anden rejseform byder på så mange oplevelser og nye indtryk på en og samme rejse. Det giver særligt mening, når man rejser rundt i Det Røde Hav, hvor der er så meget at se og opleve,” siger Adam Aletto, kommunikations- og marketingchef, MSC Cruises.

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.