Annons:

Air Greenland opretter en rute til Billund Lufthavn

Rejsende mellem Grønland og Danmark får mulighed for at flyve til og fra Billund Lufthavn fra sommeren 2023.

Den 29. marts 2023 lander Air Greenland for første gang i Billund Lufthavn med en direkte rute mellem Grønland og Danmark.

– Air Greenland har på baggrund af samtaler med rejsebureauer og analyse af kundernes rejsemønster vurderet, at en rute fra Grønland til Vestdanmark vil give et bedre produkt. Med etableringen af ruten vil den samlede rejsetid blive forkortet, og mange af kunderne kan undgå at overnatte i forbindelse med rejsen fra og til Grønland, siger Air Greenlands kommercielle direktør, Henrik Søe.

Billund Lufthavn har lavet understøttende analyser, der bl.a. viser, at tæt på 15 procent af alle personerne i Billund Lufthavns optageområde har en relation i form af enten familiemedlemmer eller venner på Grønland. Så Jan Hessellund, adm direktør i Billund Lufthavn, er stolt af at lægge lufthavn til, at Air Greenland åbner deres anden rute til Danmark.

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne
Nyt om navne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.