Annons:

Første Prima Class-skib leveret til Norwegian Cruise Line

Norwegian Cruise Line (NCL), har netop fået leveret sit nyeste skib, Norwegian Prima. Skibet er det første af i alt seks skibe i rederiets nye skibsklasse, Prima Class

294 meter italiensk design, førsteklasses aktiviteter og rummelige arealer

Norwegian Prima tilbyder en følelse af plads og rummelighed, man aldrig tidligere har oplevet ombord på et moderne krydstogtskib. Hun måler 294 meter, vejer 142,500 bruttoton og har plads til 3100 gæster. Der er lagt vægt på store, åbne udendørsområder – fx Ocean Boulevard. Et område, der strækker sig 4000 kvadratmeter rundt om hele skibet og bl.a. omfatter NCL’s ’Indulge Food Hall’ med 11 forskellige kulinariske spisesteder.  Fartglade gæster kan se frem til en tur ned af ’The Drop’. Verdens hurtigste fritfalds-rutsjebane til søs med flere G-kræfter end en accelererende Formel 1-bil. På toppen af skibet ligger verdens førte tre-etagers gokart-bane, der både byder på masser af fart og fuld havudsigt. Skal livet nydes i et mere roligt tempo, kan der slappes af på ’Infinity beach’ med et dyp i en af skibets to unikbeliggende infinity-pools.

Med leveringen af Norwegian Prima, det første skib i vores banebrydende nye Prima Class, indleder vi en spændende æra for krydstogt. Hun er et tydeligt bevis på vores ’gæsten-først filosofi’ samt vores forpligtelse til at levere uforglemmelige oplevelser. En stor tak til vores fantastiske partnere hos Fincantieri, hvis eftertragtede håndværk, ekspertise og dedikation har været med til at bringe Norwegian Prima til live. Vi kan ikke vente med at byde vores gæster velkommen ombord,” siger Harry Sommer, CEO & president for Norwegian Cruise Line.

I dag består Norwegian Cruise Line af 18 topmoderne skibe, som anløber mere end 300 af verdens mest eftertragtede destinationer, herunder Great Stirrup Cay, der er virksomhedens egen private ø i
Bahamas samt virksomhedens resort, Harvest Caye, i Belize.

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.