Annonce:

Annonce:

USA – indrejseregler for vaccinerede

Biden-administrationen offentliggjorde mandag detaljerne i sin plan for at tillade udenlandske rejsende at vende tilbage til USA.

Voksne besøgende skal være fuldt vaccinerede mod COVID-19 og de skal testes for virussen, før de går ombord på et fly til USA. Der er dog ikke krav om at personer under 18 skal være fuldt vaccineret, men de skal stadig tage en COVID-19-test inden afrejse. Dette gælder ikke børn som er 2 år eller yngre. De nye indrejseregler træder i kraft den 8. november.

Flyselskaberne er forpligtet til at indsamle kontaktoplysninger om passagererne, uanset vaccinationsstatus, for at hjælpe med kontaktsporing i tilfælde af smitte.

USA accepterer alle vacciner, der er godkendt til regelmæssig brug eller nødbrug af US Food and Drug Administration eller Verdenssundhedsorganisationen. Disse omfatter Pfizer, Moderna, Johnson & Johnson, AstraZeneca og Kinas Sinopharm og Sinovac vacciner.

Udenlandske rejsende, der ankommer til USA, vil blive kontrolleret, fortalte en embedsmand i administrationen. Flyselskaber, der ikke håndhæver kravene, kan blive idømt en bøde på op til $35.000 pr. overtrædelse.

KOMMENTARER

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.