Annonce:

Annonce:

Thailand fastholder genåbningsplan for turister

Smittetal i landet stiger dog eksplosivt

Den thailandske turistorganisation, TAT, har I disse dage travlt med at forsikre samarbejdspartnere om, at landet fastholder sin genåbningsplan for turister. Planen indebærer bl.a. at de mest populære feriedestinationer, bl.a. halvøen Phuket, åbner som karantænefrit rejsemål for vaccinerede turister den 1. juli.

Genåbningsplanen er inddelt i fire faser henover sommeren og efteråret, og målet er at Thailand vil være helt åbent for Corona-vaccinerede turister, når højsæsonen starter til næste vinter. Dog er der stadig uklarhed om, hvordan børnefamilier, hvor de mindste ikke er vaccinerede, skal forholde sig.

Thailand rammes netop nu af en ”tredje bølge” af Corona-smitte, og har registreret mere end 100.000 nysmittede siden begyndelsen af april. Det har ført til bekymring for, at landet ikke kunne fastholde planen for en genåbning, uden at turister skal en uge i karantæne ved indrejse i landet.

I nabolandet Malaysia har myndighederne netop vedtaget en fuld lock down på grund af eksplosion i antallet af nysmittede med Covid 19. Malaysia halter dog også betydeligt efter Thailand hvad angår vaccinering af landets egne indbyggere.

KOMMENTARER

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.